Donaruma hotas resten av “helvetet” i fråga om Zidane levereras till PSG

0

PSG-tränaren Mauricio Pochettino nämns för att huvudkandidat ytterligare den lediga tränarstolen inom Manchester United.

Argentinaren behöver återvända ytterligare Premier League, men även PSG:s ledning även har redan hittat det finns en ersättare.

Zinedine Zidane är specifikt huvudfavorit tenderar att bära genom PSG-laget men även “Marca” avslöjar tenderar att lagets stjärnor redan har mottagit besked i fråga om tenderar att fransmannen närma sig.

I fråga om Zidane levereras till PSG är redo att säkert lirare överleva obehagligt stunder, specifikt Gianluigi Donaruma. Italienaren anlände ytterligare sommarens transferfönster för att free agent men även bekämpa i fråga om en placering inom laget genom användning av Kaylor Navas.

Det är det känt tenderar att Zidane är en bra supporter ytterligare Kaylor Navas men även känner effektivt ytterligare hans egenskaper. Media avslöjar tenderar att pojken absolut närma sig tenderar att förvandlas till förstahandsvalet men även Donaruma närma sig väldigt ibland det som får en möjlighet som är tenderar att spela.

Leave a Reply