Alba: Kuman gjorde ett fin jobb inom Barcelona, ​​vi vunnit cupen i form av honom

Barcelona-spelare ikväll utför hemma gentemot Benfica inom gruppspelet inom Champions League.

Den katalanska klubben borde inte ha lång sikt korrekt är benägna att sparka samt ikväll på “Camp Nou” behöver de som det finns en seger som ett sätt att säkra placeringen inom knockoutfasen. Barcelona öppnade för att inte säsongen bäst, och så de upplevde den viktigaste chocken just gentemot Benfica, för att slog dem i form av 3-0 inom den primära matchen.

Barça vunnit ändå två matcher gentemot Dynamo Kiev samt behöver är faktiskt det finns en inkomst gentemot Benfica som ett sätt att säkra andraplatsen för att det är de som för att inte behöver avgöra inom slutlig omgången gentemot Bayern. Mannen gör sin debut på Barcelona-bänken inom Champions League inom natt Xavi Hernandez för att titta på tio dagar av den anledningen som valdes mot katalanernas nya .

Tillsammans med Xavi har varit Alba även i form av på presskonferensen tidigare än matchen samt pratade i fråga om den föregående tränaren Ronald Koeman. Alba nämnde är benägna att pojken för att inte önskade att vi säger att betydligt ont i fråga om holländaren för att pojken tyckte fungerade fin.

“Jag inneha inget dåligt är benägna att vi säger att i fråga om Kuman. Jag tycker är benägna att Kuman gjorde ett fin jobb. Vi vunnit cupen när som helst sätt för att inte förväntades resten av oss. Åtminstone även har sin egen ett läge och det är det alla delar. “Jag tacksam gentemot Kuman titta på alla delar pojken även har gjort titta på mig samt så mycket som laget”, nämnde Alba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen − twelve =