Xavi avvisar Barcelonas potentiella strejker titta på Manchester United-stjärnan

0

[ad_1]

Ny Barcelona chef Xavi Hernandez även har i enlighet med plikt avvisat tanken på att skriva ner hela Manchester Unitedär Donny van de som Beek.

I överensstämmelse med Sport, tog Barcelonas tillförene tekniska sekreterare Ramon Planes kontakt i form av van de som Beek om det finns en potentiell flytt mot Camp Nou. Van de som Beek har varit öppen titta på det finns en flytt mot Barcelona, ​​dock Xavi även har förkastat tanken p.g.a. mittfältsalternativen pojken även har mot sitt förfogande.

Planens kontrakt har varit avslutas titta på i princip det finns en per vecka av den anledningen som, så det är det otroligt är benägna att klubben närma sig för att visa sig mot van de som Beek för att som försöker ut.

Xavi förkastade chansen att värva Donny Van de Beek. Han anser att han inte behöver fler mittfältare. — @sport https://t.co/cgMqWlcImz

Barcelona kopplades mot det finns en flytt titta på van de som Beek även sommaren 2020. De som lyckades ändå för att inte värva holländaren, för att flyttade mot Manchester United. Van de som Beek spelade kollektivt i form av Frenkie de som Jong inom Ajax, även duon hjälpte Ajax att uppnå semifinalen inom UEFA Champions League 2019.


Barcelonas mittfältsalternativ hela Xavi

Nye Barcelona-bossen Xavi även har det finns en distinkt en metod för att troligen närma sig för att klubbens akademiutexaminerade för att kände sig främmande hela Ronaldo Koeman. Riqui Puig är det finns en idrottsman för att förväntas vinst från Xavis utnämning för att mittfältare utropades för att det följande gigantiska titta på några säsonger av den anledningen som.

Puigs speltid har varit begränsad hela förre managern Koeman. Dock pojken förväntas spela extra ofta efter du kommer att behöva kommit med ursprung i bänken gentemot Celta de som Vigo även Espanyol inom back-to-back-matcher. Inom Pedri, Pablo Gavi även Nico Gonzalez även har Xavi fler av andra inom rockärmen så som ser ut för att inte det har varit det så ganska mycket vill ha resten av är benägna att värva och extra det finns en mittfältare.

Barcelona är redo att som ersättare specialiserat sig i är benägna att värva och extra det finns en anfallare då Sergio Agueros yrke för tillfället är är osäker efter ett hjärtproblem. Martin Braithwaite kan också vara trasig titta på tillfället, allteftersom Xavi bara för att även har två senioranfallare.

Donny van de som Beeks tillstånd är så tydlig. Mannen älskar klubben även pojken är ändå superprofessionell på träningen även gör sitt finaste titta på Man Utd – men när situationen förblir densamma närma sig pojken för att avvika för Manchester United inom januari. 🔴🇳🇱 #MUFC📲 Extra: youtu.be/2XQ2bnqvy2A

I fallet med van de som Beek måhända pojken stannar vistelser inom Manchester United även försök bryta sig komma in inom a-laget hela ny ledning. Efter Ole Gunnar Solskjaers uppsägning förväntas klubben snabbt använder det finns en tillfällig chef.

Van De som Beek även har bara för att gjort sex matcher inom alla de tävlingar fram till nu den denna sort säsongen titta på Manchester United. Mannen hoppas ha förmågan att spela extra ofta hela de som kommande veckorna.

[ad_2]

Leave a Reply