Mandzukic återvände åt som kroatiska landslaget


<>

Mario Mandzukic upptäckta ett nytt jobb inom toppen resten av sin fotbollskarriär, denna för att del av den kroatiske tränaren Zlatko Dalics professionella grupp.

Den legendariske anfallaren bestämde sig titta på ett par månader eftersom den som ett sätt att avsluta sin spelarkarriär dessutom ska är faktiskt “baka” tränarhantverket.

Den 35-årige Mandzukic spelade inom sin yrke titta på Dinamo Zagreb, Atletico Madrid, Juventus dessutom Bayern München, dessutom via Kroatien tog pojken silver på VM 2018 inom Ryssland.

För tillfället är, inom rollen för att Dalics hjälp, närma sig pojken tenderar att göra en resa via sina förevarande lagkamrater åt VM 2022 inom Qatar.

“Jag tackar tränaren Dalic, å andra sidan dessutom president Kustic titta på djärvheten, vi ägde rum inträffade faktiskt överens på ett spartanskt tillvägagångssätt i fråga om samarbetet för att jag i synnerhet frejdig titta på, jag förstår hur en betydande mängd på detta landslag betyder titta på mig, jag vill ha all ardor, av information dessutom expertisförväntningar som ett sätt att absolut ut “jag erbjuder som vidare åt den nya generationen”, nämnde Mandzukic.Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 − five =