skinn, uppgift resten av Kakashi, beväpning att tillägga äventyrskarta i form av uppdateringen 18.40

Epic Games även har avslöjat detaljerna relaterade åt crossover mellan Fortnite att tillägga Naruto att tillägga exakt som nya innehållet relaterat åt 18.40-uppdateringen resten av Battle Royale tillägnad ninjan inom Leaf Village. Tillsammans med som förutsägbara nya skinn, som finns dessutom bara några få speciella uppgift ett äventyrskarta Naruto-tema.

Fortnite-butiken även har för tillfället är kostymer grund av vilka ivrig spelare som kan ha förmågan att tackla sig rollen för att Naruto (i form av 7:e Hokage-stilsvariant), Sasuke Uchiha (i form av Sword Snake-hacken), Sakura Haruno (i form av Sakura Uchiha-stilvariant) att tillägga Kakashi Hatake (i form av Kakashi-stilvariant Särskild avdelningar).

Tydligt kan olika för att inte vara borta En tillägg Naruto-tema. Bland de många nya det dekorativa baksidorna vi upptäcker att vi Pakkun (Kakashis vovve), den demoniska vindens Shuriken, bladets kappa att tillägga ninjateknikens rullning. Bland plockarna vi upptäcker att vi som ett alternativ “Sword särskild departments”, “Kunai”, “Serpent sword” att tillägga “Hidans sickle”.

Sätt väsentligen den mest intressanta stycket är ändå “Kurama hängglidare“för att, för att kommer du att kunna gissa med ursprung i namnet, närma sig det som får dig att glida för i form av den skräckinjagande Nine-Tailed Fox. Till slut närma sig som dessutom tenderar att det har varit det två emotes,” Technique of Recall “att tillägga” Break Ramen “, att tillägga laddningsskärmen” Teamwork shinobi ” Hela artiklar för att listats fram till nu närma sig tenderar att det har varit det tillgängliga inom specialpaket.

Naruto att tillägga Kakashi-bunten: Består av Naruto Uzumaki-dräkt (i form av 7:e Hokage-stilsvarianten), Scroll Back, Kakashi Hatake (i form av Särskild Wards Kakashi-stilsvariant), Pakkun Back Back att tillägga Ninja Eating Pizza Art laddningsskärm.

Sasuke att tillägga Sakura-paketet: Består av Sasuke Uchiha (i form av Kusanagi Sword Pickaxe), Demonic Wind Shuriken Back, Serpent Sword Pickaxe, Sakura Haruno (i form av Sakura Uchiha en metod variant), Cloak of the Leaf dekorativ baksida att tillägga Squad 7 laddningsskärm.

Shinobi Gear Bundle: Består av Ramen Break emote, Summoning Technique emote, Kunai-hacka, Särskild Department Sword-hacka att tillägga Hidan’s Scythe-hacka.

Det nyhet slutar för att inte under vilket, ta hänsyn tenderar att samarbetet mellan Naruto att tillägga Fortnite även funktioner som rad spelaktiviteter i form av mera.

Resultat i åt toppen resten av detta säsongen närma sig som tenderar att vara potentiellt att uppfylla för Kakashi på Fortnite-kartan att tillägga möta det finns en serie resten av uppgift i form av ninja-tema. Såväl som närma sig den ikoniska “Kunai Bomba” tenderar att vara ett resten av kastvapnen för att kan användas inom PvP.

Till slut närma sig som tenderar att vara potentiellt tenderar att upptäcka Konohagakure Leaf Village. På på detta betyder närma sig ivrig spelare ha förmågan att gå till omisskännliga destinationer för att Hokage’s Mansion att tillägga Ichiraku inom Naruto Featured Mitt. Såväl som, hela genom att tala för i form av Naruto, som kan vara framför Hokage’s Residence, närma sig du kommer ha förmågan att möta nya uppgift att tillägga gå till olika ikoniska destinationer, för att Valley of the Avslut att tillägga världen vänta Chuning urvalsprovet.

Leave a Reply