Inget nytt: Mourinho inom stridregion via en av många kändisarna

Jose Mourinho öppnade säsongen fin inom Roma, ändå den mest uppdaterade tiden även har pojken gått kommer in inom det finns en resultatkris.

Italienska medier rapporterar är benägna att harmonin inom “Specialen” inom Rom har varit kortvarig samt är benägna att stämningen inom laget stördes.

Mourinho samt Niccolo Zanonio hade särskilt det finns en hård konfrontation på en av många träningarna. Portugisen skrek åt spelaren är benägna att pojken för att inte gjorde nog. Fotbollsspelaren teg för att inte i fråga om orden, så ett verbalt argument uppstod genom träningen.

Som återstår är benägna att undersöka det bästa sättet att på detta närma sig är benägna att påverka återstående laget samt i fråga om Mourinho närma sig är benägna att bestäm via den kris för att Roma även har gått kommer in inom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 3 =