ersätta dessutom utvecklingskit förbättrar NVIDIAs uppskalningsteknik

DE Spelklar drivrutin 496.76, tillgänglig just nu, funktioner som ersätta titta på tekniken NVIDIA-bildskalning, redan tillgänglig för att det finns en fungera resten av NVIDIA GeForce-kort jämförelsevis länge, å andra sidan ibland annonserad. Sedan igen är den sämre än NVIDIA DLSS, men den är säkert utvecklas att kontinuerligt, vilket framgår resten av de som nya drivrutinerna för att integrerar, både inom NVIDIAs kontrollpanel dessutom inom GeForce Experience, två reglage för att låter dig intuitivt är redo att ändra renderingsupplösning dessutom mängd skärp

NVIDIA Image Scaling-teknik uppdateras grund av dedikerade kontroller dessutom ett utvecklingspaket för att gör som plattformsoberoende

Parallellt i form av teknikuppdateringen lanserade NVIDIA dessutomSDK titta på bildskalning, ett utvecklingskit för att, av tillgängligt med ursprung i dessutom i form av just nu på GitHub, tillåta byggare är benägna att implementera Image Scaling omedelbart inom spelet, i rad med NVIDIA på ett en betydande mängd spartanskt metod, vilket gör som tillämplig även i form av konkurrerande GPU:er. Kort förklarat, det är det ett omedelbart lösningar på funktionerna inom AMD FidelityFX Fantastiskt Resolution-teknologin för att, utan ut en hängiven datorutrustning, {kan användas} i form av både AMD Radeon dessutom NVIDIA GPU:er, med ursprung i dessutom i form av GeForce GTX inom 1000-serien.

Dock i rad med NVIDIA är dess rumsliga uppskalning är benägna att föredra. Baserat på firman, faktiskt slutlig bildkvalitet bearbetad i form av Image Scaling är överlägsen den för att returneras resten av AMD FSR-teknik, grund av ett ett arbete dessutom med effektiva shaders för att gör är benägna att vi är redo att out line Image Scaling för att de mest effektiva uppskalaren du har någonsin titta på sin typ. Alla sakerna i form av öppen källkod, licensierad resten av MIT, dessutom i form av risk ytterligare plattformsoberoende implementering, grund av det föregående pratade om utvecklingspaketet.

Funktionsschemat titta på NVIDIA Image Scaling-teknik

För att sagt, även när hela genombrott i hela, även de som väsentligen den mest traditionella uppskalare är välkomna, tjänade uppgraderingen NVIDIA i ett försök att påpeka sättet att tekniken NVIDIA DLSS, bara för att uppdaterad till version 2.3, är överlägsen ytterligare dessutom i form av det finns en uppskalning för att överträffar AMD FSR-teknik, för att överskuggas inom rad.

Reklamavsikter förtar ändå för att inte det finns en faktum. Supersamplingen för att drivs resten av artificiell intelligens dessutom GeForce RTX Tensor Cores nyttjar tidsmässiga tekniker, övertagande av data med ursprung i antal bildrutor, då däremot de som rumsliga uppskalarna nyttjar det finns en den som referensbild dessutom det finns en fast algoritm, vilket leder till avsevärt extra begränsat i ämnet av avkastningen resten av imagen. såväl för att inom evolutionens utsikter.

Leave a Reply