den här typen är de som nya spelen ifrån november 2021

Microsoft även har avslöjat olika omgången resten av värdepapper som kan är benägna att tränga ihopXbox Game Pass ytterligare november 2021, mellan klassiker dessutom nya idéer. Så om du befinner sig prenumerant, gör dig förbereda att vänta sätt finns dessutom närma sig är benägna att det har varit det en betydande mängd är benägna att spela.

Ifrån dessutom via nuförtiden 16 november finns de som tillgängliga Dött utrymme Även Dragon Age: Origins inom molnet, relaterat ytterligare prenumerationen EA Play. Vi antar är benägna att de som för att inte behöver vänta ett antal introduktioner, ändå den förra är det finns en sci-fi-överlevnadsskräck, då å andra sidan den efteråt är det finns en grundläggande RPG. Varje är välgjorda titlar.

Ifrån dessutom via imorgon terroristorganisation närma sig Next Space Rebels är benägna att det har varit det av tillgängligt vänta Cloud, konsoler dessutom PC, inom princip det finns en youtuber-simulator. Den 18 november närma sig är benägna att utvecklas till det finns en inget särskilt rika gånggång, via lanseringen resten av 4 spelet, alla de tillgängliga på molnet, PC dessutom konsol: Exo One, ett rymdutforskningsspel, Fae Tactics, ett strategiskt rollspel via det finns en isometrisk vy, Min vän Pedro, ett en trendig dessutom blodtörstigt actionspel, dessutom Undungeon, det finns en pixelkonst action-RPG tillgänglig vänta prenumeranter på lanseringsdagen.

De som nya Xbox Game Pass november-spelen

Den 23 november står Deeeer Simulator på vänd, det finns en en betydande mängd speciell titel genom vilket du kommer kopplar resten av eller förstör städer, tillgänglig ifrån lanseringsdagen dessutom Mortal Shell, det finns en själslik resten av gott av utförande. Varje närma sig är benägna att lanseras på molnet, konsolen dessutom PC.

På tiden närma sig strategin är benägna att göras tillgänglig den 30 november Evil Genius 2, inspirerad resten av Dungeon Keeper. Även inom sätt den här typen fallet närma sig sätt är benägna att vara spelbart på molnet, konsolen dessutom PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 − ten =