Qatar tenderar att “hyra” följare ytterligare VM?

VM inom Qatar närma sig tenderar att spelas i fråga om lägre än ett 12 månader, samt som ett resultat av det är det välkänt tenderar att på detta nation för att inte även har någon person fans-ultrakultur, betänker förbundet ytterligare samt i form av tenderar att “hyra” fansen.

Engelsk media skriver tenderar att dom har ett doc för att utställning tenderar att Qatars fotbollsförbund tänka på sig tenderar att “hyra” följare för att jag skulle inte sjunga samt heja inom 90 min genom matchen.

Tillsammans med kunskapen i fråga om innehav resten av ett doc, skickar engelsmännen dessutom ett tillkännagivande ifrån ett fan för att bekräftar deras tillkännagivanden.

“Jag hörde tenderar att Qatars förbund behöver använder följare som kan tenderar att göra oväsen på läktaren. I fall du frågade mig i fråga om de kanske hyra jag skulle inte jag tacka säker. Jag föreställa att det finns nödvändigt. Jag ett fan, vi har nu det finns en liten grupp, dock vi är de ett jämfört i form av de som olika se fram emot något hejarop. “Vår nation är totalt spartanskt för att inte så, vi är de tysta samt fridfulla”, uttalas fansen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *