FIFA 22 Ultimate Team, det finns en det efterföljande generations utövare utan kostnad

Electronic Arts även har annonserat det finns en kampanj se framåt för att FIFA 22 som låter dej förmedla emot fri a Det efterföljande generations utövare se framåt för att läget Ultimata teamet.

Det är det väldigt spartanskt för att komma tillbaka åt initiativet: bara för att spela i form av FIFA 22 (vår recension här) senast den 14 januari 2022. Du får ett obyterbart Next Generation Player-objekt med ursprung i även i form av den 15 december med tanke på förstärka din Ultimate Personal-trupp.

“Förvärva en av många Mbappé, Camavinga, Pulisic, Bellingham, Hernández eller Foden, i form av speciella poäng är förutsatt på karriärens höjdpunkter se framåt för att dessa barnen mästare”, står sätt inom Electronic Arts-releasen.

Du kan vara bland de många väsentligen den mest lovande ungdomarna, kunna placera sin prägel på världsscenen. Upptäck det efterföljande generations utövare även det ögonblick som för att introducerade dem se framåt för att så mycket som världen.

KYLIAN MBAPPÉ
Kristallin klass. Mbappé vände en av många de som starkaste fotbollsspelarna på denna planet på en alltför stor mängd tillfällig ett tag. Mbappé etablerade sig för att ledare se framåt för att det finns en ny generation resten av förmågor hela genom att vägleda PSG mot Ligue 1-titeln genom sin första säsong inom Paris.

EDUARDO CAMAVINGA
Camavinga även har gått fortsättningsvis inom sin yrke även blivit den yngsta rookien i form av Rennes a-lag, bara för att 16 12 månader föråldrad. Titta på honom hade varit sätt för att inte komfortabelt att notera på i form av Real Madrid för att 18-åring. Mannen gick lång sikt även tog bort infallen tenderar att göra sin debut på Santiago Bernabéu i form av ett mål som. Född tenderar att beträda de som väsentligen den mest prestigefyllda scenerna.

JUDE BELLINGHAM
För att försvinna din storstad på 17-tiden med tanke på skriva på i form av Borussia Dortmund är ej se framåt för att hela. Det är det ett signal på mognad, självkänsla även modig. Dessa egenskaper, inom en blandning i form av utmärkande expertis, gör Jude Bellingham mot det finns en utövare på toppnivå. Bland huvudpersonerna inom triumfen inom DFB-Pokal förra säsongen i form av Dortmund grund av ett mål som inom finalen kontra Stuttgart, av kontinuerligt Bellingham för att förbättra sig med ursprung i match mot match.

PHIL FODEN
Hemmahörande i Stockport i form av raseri … Phil Foden. Dess rusar uppgång även har bara för att förvånat dom som bor utomhus Manchester. Snabb, vänsterhänt även cussed mot den grad att pojken är både det finns en lagman och en mycket bra solist. De som tre Premier League-titlarna mannen mottagit på 21 års ålder konversera se framåt för att honom. Förra säsongen hade varit mest sannolik de mest effektiva se framåt för att denna extraordinära expertis, prydd resten av pärlan inom farten kontra Everton.

CHRISTIAN PULISIC
Hemmahörande i Pennsylvania mot blåljusen inom Shed Avslut. Gigantiska utfärdar förväntades resten av Christian Pulisic, redan det finns en huvudperson inom Bundesliga även inom Premier League oavsett sina 23 12 månader, även än så länge även har mannen för att inte svikit {förväntningarna}. Efter 81 matcher se framåt för att Borussia Dortmund landade Pulisic inom Premier League med tanke på bära Chelsea-tröjan. Ett hattrick genom hans första säsong, kollektivt i form av ett antal förstklassiga prestationer, gjorde honom mot det finns en utövare älskad även respekterad resten av följare även kollegor. Efter du kommer att ha vunnit UEFA Champions League i form av Blues siktar Pulisic för tillfället är på nya prestigefyllda mål som.

THEO HERNÁNDEZ
Det är det inte lugnt tenderar att placera sin prägel inom det finns en ett tag då rollen för att ytterback är bland de många hetaste. För att inte se framåt för att Theo, vars summa pengar, inlägg även fantasifull och resten av sporten gör honom mot det finns en referenspunkt på planen. Milan är redo att inom sin historiskt förflutet skryta i form av bland de som starkaste defensiva spelarna hela genom tiderna. Theo bekräftade sig vara den värdiga arvtagaren mot de som extraordinära tolkar för att föregick honom. Hans första mål som i form av Milan-tröjan, för att gjordes inom restaurering, gav Rossoneri segern. På detta följdes resten av det finns en rad utmärkta prestationer för att gjorde sätt potentiellt se framåt för att Theo tenderar att genom säsongen 2019/20 både vinna priset se framåt för att finaste Milan-spelare även förtjäna en position inom Årets team inom Serie A. Mannen växer att kontinuerligt.

Leave a Reply