Call of Duty: Vanguard förbuden är redo att öka mot game inom alltsammans franchisen

0

[ad_1]

Hela genom tenderar att sysselsätta Ricochets anti-fusk-system inom Call of Duty: Vanguard, jag förbjuda är redo att öka mot alla de kapitel resten av sagan, även de som en alltför stor mängd gamla. I rad med vad för att meddelats på den officiella bloggen närma sig på detta tenderar att ske på upprepade eller en alltför stor mängd svår överträdelser.

Upprepade eller svår överträdelser resten av principerna, såsom fusk inom sporten, är redo att leda mot tenderar att alla de konton stängs resten av. Såväl som är redo att samtlig gör ett försök att täcka för eller täcka din id, eller identiteten i din hårdvara, leda mot det finns en helt avstängning.

Permanenta avstängningar p.g.a. säkerhetsöverträdelser är redo att gälla alltsammans franchisen, tillsammans med Call of Duty: Vanguard dessutom alla de Call of Duty förra, nutid dessutom framtida.

Detta kan vara en en alltför stor mängd tuff hållning för att säkert mot dessutom genom användning av närma sig tenderar att att fundera på orättvis, å andra sidan för att tydligt vände nödvändigt efter tenderar att sätt höga antalet fuskare skickade siffrorna på Call of Duty: Warzone, vilket gör tenderar att den överträffar konkurrenterna.

Vi kommer att få låt oss titta på hur man kan dessa närma sig tenderar att tillämpas nya sanktioner dessutom vad har fått numren på de som förbjudna. Knappast jag fuskare härdad närma sig tenderar att skrämmas, å andra sidan vi önska tenderar att som ett minimum någon person löser sig dessutom återvänder att kunna spela ofta och använder inte en tenderar att förstöra andras avgångar.

[ad_2]

Leave a Reply