Laporta: Messi samt Iniesta återvänder? Jag utesluter ingenting

Barcelonas president, Joan Laporta, gav ett en alltför stor mängd nyfiken lösningar på svårigheten i fråga om det finns en möjlig återkomst ytterligare “Camp Nou” resten av legenderna Lionel Messi samt Andres Iniesta.

Dani Alves återvände ytterligare Barcelona efter ett antal 12 månader samt just nu presenterades mannen formellt på Camp Nou.

”Jag utesluter ingenting. Sätt även har redan inträffade Danny. Vi pratar i fråga om två underbara fotbollsspelare. Jag har kunskap eller färdighet i för att inte förutse vad kommer att göra inträffa imorgon. Leo samt Iniesta utför ändå samt även har kontrakt via sina golfutrustning. “Så man jag vet att aldrig,” nämnde Laporta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × four =