Kosovo klagar mot UEFA genom serbiskt firande


<>

Kosovos fotbollsförbund reagerade på UEFA på firandet resten av de som serbiska fotbollsspelarna efter placeringen inom VM.

Serbien slog Portugal dessutom säkrade en omedelbar tillräckligt med utrymme inom VM inom Qatar, i form av fotbollsspelare för att firade i form av “tre fingrar” dessutom sjöng nationalistiska sånger, som svar på det finns en Kosovo-klagande mot UEFA.

“FFK närma sig tenderar att ett kritikföretag mot UEFA dessutom FIFA om de som serbiska spelarnas agerande, för att dök nämner inom t-shirts i form av irredentistiska dessutom nationalistiska inskriptioner efter matchen i form av Portugal”, meddelade Kosovos fotbollsförbund.

Tillsammans med t-tröjorna genom vilket Kosovo är det finns en integrerad del resten av Serbien, pekar kosovoborna dessutom ut sångerna för att sjungits resten av serbiska fotbollsspelare för att ett dilemma, liksom gesterna i form av trefingersymbolen.Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 5 =