värsta lanseringen se fram emot serien på 14 12 månader, inom UK

0

[ad_1]

Vi har varit försedd med betraktat lära sig att Call of Duty Vanguard även har lidande från det finns en kollaps inom försäljningen å andra sidan omfattningen av denna böja hade varit men för att inte klar, säker vi är redo att förvärva en större begreppet hela genom tenderar att av religion att som är värsta kast se fram emot ett kapitel inom serien inom 14 12 månader, i ämnet av UK.

För att dessförinnan, rapporterats, återigen i ämnet av uppgifterna i fråga om UK, se fram emot Call of Duty Vanguard har dom upptäckts försäljningen rasade med 40 % dessutom sanningen det 57 % av försäljningen är koncentrerad till PS5 och PS4 på lanseringen, å andra sidan sätt närma sig det finns en en annan jämförelsevis nödvändig kunskap hemmahörande i VGC, baserad på antal källor relaterade ytterligare analysen av marknaden, särskilt tenderar att Call of Duty Vanguard är den sämsta lanseringen se fram emot serien inom UK eftersom den tiden se fram emot sätt första Call of Duty: En samtida Warfare, släpptes 2007.

Med ursprung i 2007 dessutom offensiv, hela Call of Duty-kapitel hade en större lansering än Vanguard inom UK, via rekordet för att ändå innehas av Call of Duty Black Ops av 2010, för att hade sålt 200 % större än sätt nya kapitlet, å andra sidan även titlar för att hela tiden även har ansetts vara mycket mindre framgångsrika, för att t.ex. Call of Duty: Ghosts Men även Call of Duty: Infinite Warfare, hade lyckats klara av ökad främja, via 52% respektive 16% jämfört via den nya titeln.

Inom hela omständigheter, även när de befinner sig antagonistisk, betyder siffrorna ändå tenderar att Call of Duty Vanguard är näst största planen inom UK 2021, efter FIFA 22, via titeln för att ändå närma sig först inom veckorankingen. Det är det ändå tydligt tenderar att serien står hantera ett andra av böja, kanhända p.g.a. publikens trötthet emot ett varumärke för att även har pressats årligt under mycket lång tid.

[ad_2]

Leave a Reply