Jubileumsfrimärken och mynt ökade Ebay Japans försäljning under tredje kvartalet av OS i Tokyo 2020

0

OS-relaterade merchandise Transaktioner se framåt för att relaterade merchandise ökade temporärt hela 3:e kvartalet resten av OS inom Tokyo 2020. När som helst det hela närma sig omkring hade varit officiella varor en alltför stor mängd väl gillade, men även jubileumsfrimärken men även kontanter, för att även har en hel del samlare, sålde fin. (Period: juli-september 2021)

E-Bay Japans främja resultat i åt 3:e kvartalet ökade genom användning av 43 % jämfört genom användning av tidigare 12 månader

Gränsöverskridande e-handel presterar fin.
Tillsammans med erkännandet se framåt för att frimärken men även kontanter relaterade åt de som olympiska spelen

Hela genom öppnandet resten av det finns en återförsäljare  världens största onlinemarknadsplats “eBay” , EBay Japan Co., Ltd. (Tillräckligt med utrymme: Minato-ku, Tokyo, president: Masayuki Okada, härefter eBay Japan), för att stöder gränsöverskridande EG (utomlandsförsäljning) resten av huvudspråket i Japan butik kontorist, är inom sätt 3:e kvartalet 2021 (juli-september). ), Vi infört försäljningstrenderna se framåt för att varor för att ställs ut resten av huvudspråket i Japan butik kontorist.

Handelskortsboomen, för att {blomstrar} runt hela världen, behöver inte , men även denna termin även har dessutom den bästa tillväxttakten genom användning av tresiffrig utvecklingssökning ifrån tidigare 12 månader se framåt för att fjärde terminen inom rad, de brukar förmodligen den mest sålda produkterna presenterades för att föremål åt beskyddare resten av BOX men även varor inom juli.・ “Pikachu”-kampanjkortet för att drogs resten av Yu Nagaba mottagit förstaplatsen. Såväl som är Ok-POP-gruppen “BTS” huvudspråket i Japan fanklubbens begränsade varor på 3:e tillräckligt med utrymme, mangatidningen för att växte till ett minnesnummer resten av den världspopulära manga “Berserk” är på 4:e tillräckligt med utrymme, men även film “Wild Speed” är på 5:e tillräckligt med utrymme tillräckligt med utrymme. ], Samt delarna resten av den en alltför stor mängd väl gillade Honda-bilen ingår, men även inflytandet ifrån populär populärkultur på jorden är redo att ses.

Såväl som, inom transaktionsbeloppsrankningen, ökade transaktionsbeloppet se framåt för att märkesväskor men även klockor p.g.a. påverka ifrån sätt nya betalningshanteringssystemet för att infördes ifrån inom somras, vilket gjorde sätt potentiellt att köpa för större än 1 miljon yen. Bildelar, för att steg för steg förbättrar ifrån 10:e tillräckligt med utrymme åt 8:e tillräckligt med utrymme åt 7:e tillräckligt med utrymme ifrån Q1 2021, hoppade åt 2:a tillräckligt med utrymme inom tillväxttakten på årsbasis p.g.a. påverka resten av efterfrågning på DIY-bilreparationer inom Förenta staterna men även öka inom huvudspråket i Japan fordon.
Såväl som växte till huvudspråket i Japan jubileumsartiklar väl gillade inom samband genom användning av OS inom Tokyo 2020, vilket imponerade världen.

Leave a Reply