Uli Hennes attackerar PSG: Dina summa pengar är värdet ingenting

Förre Bayern München-presidenten Uli Hennes även har uttryckt missnöje via arbetsmodellen se framåt för att PSG att tillägga Manchester City.

Varje klubbarna även har några enorma kontanter p.g.a. ägarna, vilket erbjuder dem att förvärva de som finaste spelarna på transfermarknaden.

“Jag har ingen aning i fråga om presidenten se framåt för att PSG älskar fotbollsfolks överhuvudtaget. Ytterligare distinktion hemmahörande i honom jobbade jag se framåt för att summa pengar medans pojken fick dem inom en gåva. “När som helst pojken behöver köpa det finns en ny ivrig spelare söker pojken bara för att sin emir.”

“Vad försöker jag inom PSG? De som du tänker utfärdar under vilket bara för att ett 12 månader för tidigt. En gång du fattar säkert val bör du kommer vara nöjd i fråga om tenderar att du besitter säkerhetsvänlig i fråga om bara några få 12 månader. PSG att tillägga City behöver inte vunnit betydligt fram till denna punkt, helt ingenting! “Jag behöver nuvarande dem tenderar att deras summa pengar för att inte är värdet betydligt se framåt för att dem.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 − one =