Liverpool är öppna som ett sätt att erbjuda Barcelona-stjärnan det finns en värvningsbonus på 17,1 hundratusentals dessutom ökad löning

Liverpool i rad med plikt sätter ihop ett maffigt erbjudande titta på Barcelona stjärna Ousmane Dembele. De som röda är desperata efter är benägna att värva yttern som ett sätt att ge säkerhetshöjning dessutom konkurrenter mot sådana för att Mohamed Salah, Sadio Mane dessutom Diogo Jota.

Baserat på Den nationella, Liverpool är villiga att leverera Dembele det finns en värvningsbonus på 17,1 hundratusentals dessutom det finns en ökad löning än vad mannen nuförtiden tjänar på Camp Nou. Fransmannen även har nuförtiden lägre än åtta månader vistelser resten av sitt pågående kontrakt via Barcelona. Pojken även har fram till nu avvisat utsikterna att notera till 1 förlängning via katalanerna.

Ousmane Dembele ägde rum inträffade mot Barcelona med ursprung i Borussia Dortmund inom det finns en affär ett nummer 110 hundratusentals kilo sommaren 2017. Fransmannen förväntades visa sig vara den idealiska ersättaren titta på Neymar, för att lämnade klubben som ett sätt att ansluta mot Paris Saint-Germain den sommaren.

Dembele även har bevisad glimtar resten av sin potential genom sina 4 12 månader via Barcelona, ​​å andra sidan hans utvecklingsidealer även har allvarligt hämmats resten av olyckor. Pojken gjorde bara för att 50 La Liga-matcher genom sina tre första säsonger via klubben.

24-åringen hade varit extremt bifogat mot det finns en flytt mot Manchester United förra sommaren, å andra sidan avvisade flytten inom {elfte} timmen. Dembele valda för att stanna inom Barcelona dessutom bromsa ner titta på sin tillräckligt med utrymme inom startelvan förra säsongen. Pojken fortsatte via är benägna att göra 44 framträdanden titta på Blaugrana inom hela tävlingar förra året dessutom gjorde 11 mål som.

Dembele led eftersom den resten av en varaktig åkomma varje gång mannen spelade titta på Frankrike vilket höll honom ur spelet inom 5 månader. Fransmannen även har bara för att gjort ett utestående titta på Barcelona den den här typen säsongen dessutom är nuförtiden ur spelet p.g.a. och extra det finns en hälsenaskada.

Liverpools chef Jurgen Klopp är i rad med plikt ett enormt fan resten av fransmannen dessutom är är benägna att värva Dembele inom januari. De som röda sätter ihop sig titta på Mane dessutom Salahs avgång inom januari då duon närma sig att fästa sig mot sina respektive nationer titta på Africa Cup of Nations.

Steve Nicol har varnat Liverpool för att värva det rapporterade målet Ousmane Dembele efter att fransmannen fick en ny hälsena. När det kommer till skador är det bara Naby Keita på Anfield som kan konkurrera med honom. [Rousingthekop] https://t.co/lKnoH0ZtL0


Ousmane Dembeles skadehistorik inom Barcelona är redo att visa sig vara det finns en massiv lila flagga titta på Liverpool

Genom sina 4 12 månader via Barcelona även har Ousmane Dembele missat invid 700 dagars fotbollsfolks. 24-åringen även har drabbats resten av återkommande hamstringsskador. Dembele anses ändå vara en av de avgörande talangfulla spelarna inom Barcelonas trupp. Å andra sidan hans skadehistorik är redo att förvandlas till det finns en lila flagga titta på Liverpool.

Barcelona-yttern är redo att ha hårt är benägna att hantera resten av den fysiska karaktären dessutom snabbheten inom Premier League. Liverpools anfallande, högintensiva fotbollsstil jag skulle inte ändå passa Dembele i fråga om mannen flyttar mot Anfield.

Leave a Reply