Kielini: Superligan är viktig! – Sporter

Juventus kapten Giorgio Chiellini anser är benägna att bildandet resten av Superligan är nödvändigt att kunna rädda europeisk fotbollsfolks.

Juventus, Real Madrid men även Barcelona är de som den som tre klubbarna för att för att inte formellt även har gett citerar tanken.

“Jag inneha pratat i form av president Agnelli i fråga om den denna sort problemet inom ett antal 12 månader. Fotbollens framtid är inriktad på Europa, för att inte nationella mästerskap. Fotbollsklubbar på Juventus-nivå behöver spela sådana matcher, men även fansen behöver låt oss titta på sådana matcher. Institutioner men även golfutrustning behöver mötas att kunna överbrygga variationer att kunna skapa nya tävlingar för att Superligan. “Förenta staterna även har redan skapat det finns en Fantastiskt League inom all sportaktiviteter men även europeisk fotbollsfolks behöver det finns en Fantastiskt League”, uttalas Chiellini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one + 3 =