Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition lasten resten av nedladdningen på PS5 kom på, detaljerna i fråga om pre-load

0

[ad_1]

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition PS5 350 sek levereras till en mängd spelmaskiner, tillsammans med PlayStation 5. För tillfället är även har vi en metod är benägna att kontrollera lasten resten av Rockstar-spelnedladdningen: 5 293 GB på PS5, och använder inte en är benägna att ta reda på D1-patchen. Såväl som delades förladdningsdata.

Sammanfattning, närma sig med ursprung i PlayStation-spelstorlek. För att kommer du att kunna låt oss titta på under närma sig GTA 3 Definitive Edition titta på förladdning den 9 november 2021, då å andra sidan den exakta lanseringen är planerad ytterligare den St Martin’s Day 2021.

GTA 3 Definitive Edition, inom PS5-versionen, väger på grund av detta faktum dubbelt så en betydande mängd – för att indikeras resten av PlayStation Game Size – jämfört via Nintendo Switch-versionen. Som jag hade rapporterat till dig, sanningen är, på hybridkonsolen måste Rockstar-spelet väga 2,2 GB, i enlighet med informationen för att delas resten av Nintendo .

Dock vi påminner dig i fråga om är benägna att informationen med ursprung i PS5 de är det inte officiella och det är det potentiellt är benägna att uppdateras dessutom modifieras. Vi påminner dig dessutom i fråga om är benägna att D1-patchen avsevärt är redo att ändra den totala måtten på GTA 3 Definitive Edition.

Behåller sig på det som talas eller diskuteras om, GTA 3 fyller 20 år, så här minns Sony och andra utvecklare det.

[ad_2]

Leave a Reply