West Ham tillfogade Liverpool den primära nederlaget

0

West Ham slog Liverpool inom det finns en medryckande match i form av 5 mål som (3:2) samt bekräftade att de kommer attackera {en plats} för att leder inom Champions League.

Den underbara matchen inleddes i form av Alisons självmål inom den fjärde minuten, samt Alexander Arnold kvitterade åt 1:1 tidigare att den tipsa resten av första halvlek i form av ett mål som ifrån frispark.

West Ham gjorde 2-1 inom den 67:e minuten hela genom Fornals, samt av den anledningen som skakade Zuma i form av för att flytta efter det finns en hörna Alisons internet åt 3-1.

Ledningen vänta värden reducerades resten av Origi, för att vänta ett andra igen Liverpool inom matchen, å andra sidan laget ifrån “Anfield” lyckades för att inte hålla sig borta från förlust.