PSG går kommer in inom konkurrensen i fråga om är benägna att värva Real Madrids berömd person som för att jag skulle inte vara “öppen” med ett syfte att lämna Bernabeu: studier

0

[ad_1]

PSG även har gått kommer in inom kapplöpningen i fråga om är benägna att värva tyskland Toni Kroos hemmahörande i Real Madrid, som svar på spanska outlet Elektrisk energi Nacional.

Kroos ägde rum inträffade åt Real Madrid hemmahörande i Bundesliga-jätten Bayern München titta på cirka 25 tusentals och tusentals euro sommaren 2014. 31-åringen även har varit det finns en nyckelspelare titta på De som vita genom de som mest uppdaterade sju åren, hjälpt laget åt ett antal troféer, tillsammans med två La Liga men även tre Champions League-titlar.

Hela sin ett tag inom den spanska huvudstaden även har Kroos gjort 327 matcher titta på Real Madrid. Den tyska landslagsmannen även har dessutom gjort 22 mål som men även gett 80 assist titta på La Liga-giganterna.

Kroos även har ändå större än ett men även ett halvt 12 månader vistelser på sitt överenskommelse uppgörelse via Real Madrid. Som finns ändå alternativ på är benägna att pojken med viss möjlighet eventuellt för att inte försöker ut sitt kontrakt via klubben. Baserat på rapporterar, PSG är har intresse resten av är benägna att värva honom det efterföljande sommarsäsong.

PSG påstås vara angelägna i fråga om är benägna att stärka sina av olika på mittfältet inom toppen resten av säsongen men även det framstår som är benägna att Kroos är det finns en utövare för att intresserar Ligue 1-outfiten. Tillsammans med tysken även har PSG dessutom kopplats ihop via sådana för att Franck Kessie men även Paul Pogba inte för länge sedan.

Real Madrid är som svar på plikt för att inte emot konceptet dumpa Kroos. Tysken även har varit det finns en nyckelspelare titta på La Liga-klubben genom åren så de som behöver underlätta övergången åt det efterföljande generations mittfältare.


PSG konfronterad konkurrenter hemmahörande i Manchester City i fråga om är benägna att värva Toni Kroos hemmahörande i Real Madrid

Real Madrid är redo att tänka på att sig är benägna att skiljas hemmahörande i Toni Kroos det efterföljande sommarsäsong. PSG närma sig ändå är benägna att skulle vilja jaga bort intresset hemmahörande i Manchester City med ett syfte att för att samla för mittfältarens tjänster.

Baserat på studier är Premier League-mästarna Manchester City dessutom angelägna i fråga om är benägna att för att samla för Kroos. Sannolikheten är benägna att arbeta genom Pep Guardiola inom Storbritannien är redo att dessutom vädja till den förr i tiden, Bayern München-stjärnan att skriva ner på titta på City.

Toni Kroos om Pep Guardiola: “Nyckelfiguren för tysk fotboll och för mig. Han öppnade allas ögon för vikten av kontroll. Många tränare/funktionärer kom [to the Bayern training ground] att se hans sessioner och prata med honom om hans sätt att spela…”#MCFC | @ManCity https://t.co/MsUgDroaK0

Det följande sommarsäsong är redo att två resten av de som enorma klubbarna på jorden gå ansikte mot ansikte titta på Kroos signatur. Som återstår är benägna att undersöka i fråga om PSG är redo att övertyga 31-åringen för att manövrera för åt Frankrike som ersättare titta på Storbritannien.

[ad_2]

Leave a Reply