Matheus se framåt för att Sancho: Mannen även har extra summa pengar är faktiskt, dock pojken gjorde ett felet

Den tyske legenden Lothar Matheus hävdar är benägna att Jadon Sancho gjorde ett felet inom somras när som helst pojken lämnade Borussia Dortmund.

Sancho flyttade mot Manchester United inom en mega övergång, dock hans motståndare yrke på Old Trafford debuterade för att inte på absolut bästa metod dessutom pojken kommer att få för att inte en alltför stor mängd speltid.

P.g.a. sin dåliga form tappade Sancho sin tillräckligt med utrymme inom landslaget.

“Jag har ingen aning hur du kan Sancho tränar inom Manchester United, pojken bör jobba väldigt mödosamt i ett försök att förmedla ett steg kontra startlaget, dessutom se framåt för att tillfället är pojken ett ifrån sätt. “En gång jag tittar på hur du kan ett antal min pojken kommer att få den den här typen säsongen, eller vilken typ av matcher pojken utför när som helst pojken utför, då överväga jag att som är ett felet, pojken möjligen även har extra summa pengar är faktiskt, dock färre matcher”, säger Matheus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 + 16 =