Troliga XIs, matchförutsägelse, väderprognos även pitchrapport

Women’s Hela 19 One Day Challengers Trophy startade den 2 november, genom vilket ett fullständigt 4 team tävlar i fråga om {en plats} inom finalen för att hålls den 7 november. Indien A konfronterad India D den 3 november på KL Saini Stadium inom Jaipur .

Indien A mötte Indien B på tävlingens öppningsdag, genom vilket de som led det finns en tung förlust. Hela genom tenderar att slå först, postade Indien B 221 på tavlan vänta förlusten resten av 4 wickets.

Indien A bowlers misslyckades i form av tenderar att välja nämner wickets genom loppet av alltsammans omgången. Som har varit det finns en nedslående uppvisning med ursprung i Indien A-slagarna som ett resultat av de som samlades ut vänta 129 inom den 42:a omgången. De som bör vara på sitt bästa möjliga inom sin det efterföljande turné gentemot India D.

Indien D besegrade Indien C inom det finns en noggrant kämpande tävling. India C valda tenderar att slå först även lyckades bara för att göra 189 på sina 50 overs. Efter det finns en fin börja på jakten resten av India D-slagare tappade de som något så höll nerverna inom den tipsa med avsikt att leverera sig genom vägen i form av 14 bollar åt godo. India D mottagit åt kvarvarande matchen i form av två wickets även närma sig tenderar att försök att föra sätt framgångsrik momentumet fortsättningsvis.


Indien A vs Indien D Matchdetaljer

Match: India A vs India D, Women’s Hela 19 One Day Challengers Trophy 2021-22

Datum även ett tag: 3 november 2021, onsdag 9:00

Mötesplats: KL Saini Stadium, Jaipur


Rapport vänta Indien A vs Indien D Pitch

Planen på KL Saini Stadium är balanserad. Smetarna är redo att slå genom vägen varje gång de befinner sig satta. Spinnarna närma sig ändå tenderar att spela det finns en position varje gång sporten fortsatta som ett resultat av bollen har en tendens tenderar att håll sig något på ytan.


Väderprognos Indien A vs Indien D

Klar himmel närma sig att uppfylla för den 2 omkretsarna på onsdag, i form av temperaturer mellan 16 även 31 nivåer Celsius.


Indien A vs Indien D Troliga XIs

Indien A

Bowlers misslyckades i form av tenderar att välja nämner wickets för att Indien B postade 221 på tavlan. Muskan Sogi har varit valet resten av bowlare i form av två wickets att illustrera nämner vänta. Roshni Kiran (51) har varit den ensamma spelaren i form av slagträet som ett resultat av de som olika slagarna för att inte lyckades anpassa sig åt förhållandena. De som bör göra det finns en en betydande mängd förbättrad prestation gentemot India D.

Trolig XI: Roshni Kiran, Ishwari Savkar, Aishmine Kaur, Roshini R, Chandasi Okej (c), Soumya Verma (wk), Titas Sadhu, Savali Kolambkar, Nirmiti Rane, Muskan Sogi, Mitali S.

Indien D

Bowlers gjorde ett fin jobb i form av för att begränsa för Indien C åt 189. Kashvee Gautam, Neelam även Sonia Mendhiya hade vardera två hårbotten. Sonia Mendhiya (38) även Shweta Sawant (33) hjälpte dem tenderar att söka ett fullständigt inom den 48:e genom. Smetarna resten av minska ordning bör bidra inom sin det efterföljande turné.

Trolig XI: Aachal Valanju, Shweta Sawant, Sonia Mendhiya, Neelam (c), Raghvi, Kashvee Gautam, Neha Sharma, Hrishita Basu (wk), P Vinny Suzan, Amruta Saran, Gulshan Ali.


Matchförutsägelse vänta Indien A gentemot Indien D

Indien A kämpade med avsikt att anpassa sig åt förhållandena då de som led det finns en tung förlust gentemot Indien B inom sin inledande match. India D tog sig genom strecket inom det finns en utmattande tillkämpad tävling även verkade för att favoriterna gentemot den blåslagna Indien A.

Indien D även har framgångsrik momentum bakom sig även förväntas stoppa på höjden på onsdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 2 =