Oavsett sheikernas efterfrågan utför Laporta : hon kommer inte att göra tenderar att göra en resa åt Doha titta på förhandlingar

0

Ledningen inom Qatar Al-Sadd ohälsosamt Laporta att återvända åt Doha personligen efter Xavi, dock som ser ut som om för att inte inträffa.

Barcelonas president närma sig i enlighet med spanska medier för att inte tenderar att göra en resa åt Doha titta på ett samla i form av Al-Sadd dessutom bli ersatt resten av vicepresidenten. Rafa Juste dessutom regissören Matteo Alemanni. Den 2 bör bege sig åt Qatar ikväll efter Barcelonas match kontra Dynamo Kiev.

Deras plikt har fått säkerligen tenderar att övertala al-Sadds administration tenderar att frige honom Xavi inom Barcelona, ​​kommer till och med för att klargöra varför president Laporta aldrig reser med avsikt att slutföra det finns en övergång, i fråga om det är det det finns en utövare eller det finns en .

Al-Sadd, sedan igen, har varit omedelbart dessutom det exakta:

“I fråga om Barcelona behöver slutföra operationen i form av Xavi på ett vänligt betyder dessutom utan ut en svårigheten bör mannen komma åt Doha. “Sheiken behöver ha ett lika försäkran i form av Barcelona dessutom behöver för att inte förhandla i form av någon person en annan än Laporta”, löd deras upptäck.

Sätt återstår tenderar att undersöka i fråga om sådana antal åsikter är redo att utgöra ett allvarligt svårigheten titta på Xavi tenderar att för att inte återvända åt Barcelona.

Leave a Reply