Cassano i form av ett strategier: Domarna inom VAR bör bli ersatt i form av tidigare att på detta fotbollsspelare

Antonio Cassano är kontinuerligt nuvarande inom media i form av uttalanden i fråga om den aktuella händelsen i hela, fotbollen.

Det finns en utvärderingsdestination anpassade sig Casano pratade i fråga om domarna inom VAR-rummet samt tycker tenderar att tidigare att på detta fotbollsspelare ska sitta inom domarnas ställe inom VAR.

“Jag säger för att inte sätt denna sort se fram emot första gången, jag ska tenderar att upprepa sätt. VAR-rummet är meningslöst se fram emot mig, domarna på planen bör fatta val, samt tekniken bör stå till tjänst åt i form av mållinjerna samt offside. I fråga om någon person redan behöver göra det finns en bedömning så ska tidigare att på detta fotbollsspelare utses inom den lokalen som ersättare se fram emot besluta. “Någon person för att spelade fotbollsfolks jag skulle inte ha det finns en ganska mycket högre känner verkligen se fram emot lära sig att handlingen jag skulle inte utvecklas,” nämnde Cassano.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 + three =