Sega att tillägga Microsoft är överens i fråga om är benägna att att tänka på strategisk allians med avsikt att skapa det efterföljande generations strategiska titlar se fram emot Sega att tillägga konstruera det efterföljande generations utvecklingsmiljö

SEGA Co., Ltd. (under kallat SEGA) att tillägga Microsoft Corporation (under kallat Microsoft) närma sig är benägna att för att använda sig av antal Microsoft-teknologier på molnplattformen Microsoft Azure med avsikt att skapa det finns en storskalig en värld titel som kan vara listad för att Fantastiskt Game inom SEGA:s prioriterad teknik på medellång ytterligare långsiktig. Enades i fråga om är benägna att gå vidare i form av studiet resten av strategiska allianser utrustade på är benägna att främja titelutveckling genom den att tillägga främja utvecklingen resten av SEGAs det efterföljande generations utvecklingsmiljö genom lösningarna för att ägs resten av Microsoft. De som mest uppdaterade åren även har det finns en fullskalig utrullning resten av 5G att tillägga molntjänster påbörjats att tillägga marken läggs citerar för att det är alla de folk hela i fråga om på planeten som kan vara anslutna ytterligare webben spartanskt är redo att förmånen från högkvalitativt underhållningsinnehåll varje gång för att i ändå. Genom loppet av sådana omständigheter utvecklas att tillägga ökar ekosystemet kring spelindustrin hastigt på en värld scen, att tillägga inom takt i form av är benägna att människors intresse inom sätt det stora samhället diversifieras, har fått själva sporten ett viktigt medium se fram emot det efterföljande generation. Varje gång man försöker fortsättningsvis kontra det finns en skalad värld under vilket sådana åtgärder förväntas snabba upp och extra förr eller senare, även har SEGA satt nyckelorden “en värld”, “online-“, “grannskapshoppare” att tillägga “IP-användning” för att sin framsteg på medellång ytterligare långsiktig metoder att tillägga är nyskapande. Vi behåller på är benägna att växande det finns en typisk titel. Vänta händelsen resten av på detta SEGA Fantastiskt Game, extra inuti världen med avsikt att konstruera nätverksinfrastruktur att tillägga kommunikationsverktyg som kan vara viktiga med avsikt att tillhandahålla globalt kompatibla onlinetjänster, närma sig vi är benägna att för att använda sig av Microsofts teknologi på molnplattformen Microsoft Azure att tillägga för att använda sig av Microsofts teknologi. Ta hänsyn det finns en teknisk allians mellan den 2 verksamheten med avsikt att överföra SEGAs dagliga föränderliga utvecklingsmiljö ytterligare det efterföljande generations typ, såsom ömsesidigt samarbete se fram emot och extra teknisk förbättring att tillägga permutationer resten av arbetsstilar. Jag gick i form av på är benägna att gå. Touch på ifrån Yukio Sugino, VD att tillägga koncernchef se fram emot SEGA Co., Ltd. Dessa dagar tillkännager vi att vi ska är benägna att att tänka på det finns en strategisk allians i form av Microsoft med avsikt att växande SEGAs Fantastiskt Game att tillägga konstruera det finns en avancerad spelutvecklingsmiljö. Jag ganska mycket lycklig genom ha förmågan att gör sätt. Hela genom är benägna att konstruera ömsesidigt samarbete inuti områden för att SEGA:s spelutvecklingsmöjligheter att tillägga Microsofts toppmoderna strategier att tillägga utvecklingsmiljökonstruktion närma sig vi är benägna att och extra främja spelutveckling för att är redo att åtnjutas resten av spelfans hela i fråga om på planeten. Kommentarer ifrån Sarah Bond, Corporate Vice President, Microsoft Corporation SEGA är ett ikoniskt som företag inuti spelbranschen att tillägga även har varit vår oersättliga följeslagare inom en mängd 12 månader. Vi försöker ganska mycket resultat i emot är benägna att arbeta i form av dig kring Segas nya utmaningar i form av support av Microsofts molnteknik. Vi kommer att för att separera våra mål som i form av Sega att tillägga efter att erbjuda extra nytt värde ytterligare spelfansen kollektivt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − 6 =