Tencents Sumo-affär på 1,3 miljarder USD CFIUS “vi kommer att granska på detta”

CFIUS ska granska Tencent Holdings övertagande av på 1,27 miljarder USD resten av Sumo Group, sade den brittiska videospelstillverkaren på fredagen, inom ett förmodligen bakslag titta på den kinesiska språkgenerering internetjätten. Sumo, för att även har studior inom Förenta staterna men även 4 olika av länder som, nämnde tenderar att Tencent hade gått i form av på att leverera åtaganden med avsikt att förvärva godkännande ifrån kommittén titta på utländska investeringar inom Förenta staterna (CFIUS) , för att utvärderar affärer med avsikt att garanterar tenderar att de som för att inte skadar den nationella skyddet. Den hemliga arbetsgruppen, för att dessutom undersöker Förenta staterna:s främja resten av videodelningsappen TikTok. Sumo Digital även har utvecklat rad resten av antal spelet i synnerhet i hela, sports men även racing både åt SEGA men även anrika spelföretaget Codemasters

Utvecklat spelet så för att

Virtua Tennis: World Tour
OutRun 2006: Coast 2 Coast
Go! Sudoku
Race Driver 2006
Super Rub ‘a’ Dub
Sega Superstars Tennis
New International Track & Field
GTI Club+: Rally Côte d’Azur
OutRun Online Arcade
Virtua Tennis 2009
Disney’s A Christmas Carol
F1 2009
Sonic & Sega All-Stars Racing
Doctor Who: The Adventure Games
Sonic & All-Stars Racing Transformed
LittleBigPlanet 3
Snake Pass
Team Sonic Racing
Sackboy: A Big Adventure
Hood: Outlaws & Legends

Sumo men även Tencent samarbetar i form av CFIUS med avsikt att förvärva tillåta titta på förvärvet tidigare att årets ultimata, sade sätt brittiska firman på fredagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three + 7 =