Tencent kollektivt i form av Sumo-digital du föreslår ett nytt NHL spel?

Köpet resten av Sumo-digital Ltd skapar ganska mycket rykten. Tencent ägar även 2k sportaktiviteter planer ett nytt NHL spelet ytterligare kombinerat Xbox game cross. EA Sportaktiviteter vägrar är benägna att släppa väl gillade titlar ytterligare spelet streamingtjänster förtillfället.

Sektoranalytiker varnar med avsikt att möjligheterna är benägna att komma med det finns en ny PlayStation 5 eller Xbox Series X-konsol nhl serien skulle vara liten som ett resultat av efterfrågan är denna enorma. Dock de som föreställa ändå är benägna att kommer du att kunna göra anständig avkastning på lång sikt hela genom att spekulera för inom ett resten av de som massor av barnen, innovativa som företag för att försvarar ytterligare är benägna att imponerande denna sektor. Den här typen övertagande vi det finns en titt på denna rafflande, stigande sektor dessutom plockar ut bara några få brittiska aktiebrev för att finansexperter anser är värdet är benägna att att tänka på. Det finns en stigande marknad Den brittiska {marknaden för} online-spel slog rekord på 7 miljarder kilo (9,6 miljarder USD) 2020 – det finns en stigning i form av det bara om 30 % jämfört i form av tidigare 12 månader, som svar på Association for UK Interactive Entertainment, ett branschorgan för att är också känt för att Ukie.

Tillsammans med lanseringen resten av nya Sony- dessutom Microsoft-konsoler för att även har “tänd fantasin hos ivrig spelare runt hela landet”, lyfte hon dessutom resultat i den återhållsamma händelsen. “Vi märkte det finns en våg resten av fusioner dessutom förvärv runt hela den brittiska tillverkningsföretag varje gång summan resten av vår sektor erkändes på ett aldrig föregående skådat metod”, säger Ukie . “Både förvärvet resten av Codemasters dessutom Sumo Digital resten av EA dessutom Tencent skapade rubrikerna varje gång vår branschs affärsinflytande till slut erkändes.”

Leave a Reply