BCCI bekräftar 4 retentioner vänta nuvarande franchiseavtal, nya sidor med tanke på förvärva tre val av

De som BCCI även har bekräftat är benägna att de som befintlig åtta lagen inom IPL är redo att behålla den yttersta 4 lirare då däremot den 2 nya franchisingarna närma sig ha förmågan att att samlas tre lirare utomhus auktionspoolen vänta IPL 2022.

BCCI nämnde inom ett e-postmeddelande åt franchiseföretagen på lördagen (30 oktober) eftermiddag:

“Som 8 nuvarande laget närma sig först det som får risk är benägna att behålla max 4 spelare men även därefter närma sig de två nya lagen ha förmågan att behålla den yttersta 3 lirare tidigare än auktionen.”

Såväl som bekräftade som dessutom är benägna att lönetaket vänta säsongen IPL 2022 skulle vara 90 crores INR vänta hela team. Mailet fortsatte:

“Fönstret vänta de som 8 nuvarande lagen är benägna att behålla spelarna skulle vara ifrån 1 november 2021 åt 30 november 2021. Därefter närma sig de två nya lagen du kommer att ha fönstret med tanke på behålla spelarna ifrån 1 december 2021 åt 25 december 2021.”

Som ägde rum inträffade fler villkor för att anpassade sig. De som gamla IPL-franchiserna är redo att för att inte behålla större än tre indiska lirare (begränsade/utan ut en tak) men även antalet utländska lirare inom retentionslistan har varit {begränsat} åt bara för att två. Vidare uppgav BCCI är benägna att ett team för att inte är redo att behålla fler än två lirare utan ut en tak.

Se framåt för att de som nya omkretsarna för att ska debutera inom IPL 2022 är redo att samtlig team rösta på två indiska lirare utomhus auktionen då däremot bara det finns en utländsk lirare är redo att läggas åt listan.


IPL 2022 alaary cap-begränsningar

I rad med CricbuzzBCCI belyser dessutom de som medel som kan är benägna att dras ifrån lönetaket vänta samtlig IPL-franchise förlitar sig på deras kvarhållande. Jag skulle inte ett team behålla 4 lirare närma sig de som det som får ett avdrag på INR 42 crore ifrån spelarplånboken. Antalet sänker åt 33 i fråga om tre lirare behålls.

I fråga om ett IPL-lag bara för att behåller det finns en lirare, närma sig som är benägna att förlora 14 crore Rs då däremot samtlig lirare utan ut en tak för att hålls igen närma sig är benägna att priser Rs 4 crore vardera. Styrelsen nämnde dessutom lönen vänta samtlig lirare inom fallet via 4 retentioner – INR 16 crore vänta lirare ett, INR 12 crore vänta lirare två, INR 8 crore men även INR 6 crore vänta lirare tre respektive 4.

Se framåt för att tre kvarhållanden resten av ett IPL-lag – avgiften vänta lirare ett skulle vara INR 15 crore, lirare två skulle vara INR 11 crore men även lirare tre skulle vara INR 7 crore. Två retentioner närma sig är benägna att undersöka INR 14 crore vänta lirare ett men även Rs 10 crore vänta lirare två. I fråga om laget bara för att behåller det finns en lirare närma sig som är benägna att skulle vilja betala honom 14 hundratusentals Rs årligt.

BCCI tillade dessutom är benägna att i fråga om som fanns ett situation under vilket den överenskomna spelarlönen har varit ökad än som angivna beloppet, så ska den allra bästa resten av den 2 dras resten av. Inom mejlet ifrån BCCI stod som:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × one =