Ny kroppsskada inom Chelsea – Sportski

Den kroatiske fotbollsspelaren Mateo Kovacic drabbades resten av det finns en senskada p.g.a. är benägna att mannen för att inte närma sig igen åt planen förrän inom den tipsa resten av landslagsuppehållet, bekräftade Thomas Tuhel.

Chelsea besöker Newcastle imorgon men även skulle vara utan ut en olyckor Timo Werner men även Romelu Lukaku, men även för tillfället är även har mannen anslutit sig åt dem Kovacic för att genom förra delen resten av säsongen har varit en av många de som mest viktiga inom Tuhels grupp.

Kovacic har varit den den här typen säsongen det finns en riktig “box-to-box”-spelare men även deltog kontinuerligt inom den tipsa resten av anfallen men även har varit förmodligen den mest dominerande på är benägna att skapa chanser, vinna dueller men även relaterade.

Tillsammans med matchen genom användning av Newcastle närma sig Kovacic är benägna att missa duellerna gentemot Malmö men även Burnley.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × one =