Ajax fotbollsskola är en av de bästa inom Europa

I överensstämmelse med med ursprung i CIES fotbollsobservatorium är Ajax fotbollsskola en av de bästa inom Europa.

Se framåt för att decennier av den anledningen som lämnade ganska mycket av fotbollsstjärnor Ajax-skolan, dock även inom denna mer moderen ett tag även har Ajax ändå prioritet när som helst sätt släpps kl tillverkning av resten av ivrig spelare. I överensstämmelse med deras även har så ganska mycket av för att 81 aktiva fotbollsspelare nuförtiden överallt i den gamla kontinenten lämnat sin skola.

Bakom Ajax ligger Shakhtar via 75 säkert ivrig spelare, av den anledningen som det Sporting Lissabon via 75, vi måste påminna i fråga om är benägna att sätt portugisiska laget hände ut Cristiano Ronaldo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − three =