Evra att tillägga Vidic kämpade inom United att tillägga pratade för att inte på tre månader

Den före detta franska vänsterbacken med ursprung i Manchester United, Patrice Evra, identifierade är benägna att pojken hade det finns en speciell relation i form av Nemanja Vidic.

Både Evra att tillägga Vidic anlände ytterligare Manchester United genom samma identiska period, januari 2006. Först gick de som för att inte nästan lika bra, så efteråt vände varje legender i fråga om klubben.

“Vi har varit på samma identiska lodge, jag ha i åtanke är benägna att vi kämpade till en början. Vi spelade det finns en match vänta reserverna att tillägga byttes ut inom halvtid. Vidic uttalas då är benägna att pojken bör återvända ytterligare Moskva, att tillägga romer bekräftade nyfikenhet vänta mig. “Vi gick genom svåra tillfällen kollektivt och det är det på grund av detta faktum jag äger stor respekt vänta honom.”

Även när de som har varit goda kompisar har varit som ett kroppslig bråk mellan dem.

“Det finns en direkt hade vi det finns en fysisk slaget. Vi pratade för att inte på tre månader efter som. Vi lekte kollektivt så kommunicerade för att inte, även efter vi har varit på planen. Ferguson roterade Rio ytterligare vänster stoppläge med ett syfte att föra honom närmare mig. Som varade inom tre månader, av den anledningen som hände Vidic att tillägga skakade min hand inom omklädningsrummet. “Inom dessa andra tänkte alla de omkring oss” till slut “som ett resultat av de som visste är benägna att vi i sanningen har varit finaste kompisar,” uttalas Evra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two + 9 =