Klubbarna bör släppa ut spelarna senast det finns en per vecka tidigare än VM -starten inom Qatar

Den berömda, celeber franska media “L’Equipe”, i form av hänvisning åt ett doc för att den fick åt, meddelade är benägna att UEFA närma sig att önska klubbarna är benägna att släppa spelarna ett minimum av det finns en per vecka tidigare att turneringens börja.

UEFA skickade dokumentet åt klubbarna inom juli är benägna att de som bör släppa sina lirare senast den 14 november 22. Vi påminner dig i fråga om är benägna att VM ska spelas med ursprung i 21 november åt 18 december.

Som betyder att mästerskapen är redo att spelas senast resultat i åt den 13 november, varefter alla sakerna närma sig är benägna att fokuseras på VM.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − four =