Lewandowski: Guardiola lärde mig tenderar att undersöka på fotbollsfolks på ett annat sätt

Bayern Münchens stjärna samt den mest effektiva anfallarna på planeten, Robert Lewandowski nämnde tenderar att pojken även har gjort mega utvecklingsidealer hela Pep Guardiola.

Den polska anfallaren {arbetade} i form av Guardiola inom tre säsonger inom Bayern München, ifrån 2013 mot 2016, samt erkände tenderar att pojken även har betraktat fotbollen på ett annat sätt av den anledningen som dess.

”Mannen lärde mig tenderar att undersöka på fotbollsfolks på ett annat sätt. Mannen bekräftade mig åtgärder samt tekniker, metoder till jag tillämpar dem. Efter du kommer att behöva arbetat i form av Guardiola tänka på jag på ett annat sätt inom fotbollsfolks, som ett resultat av jag försöker sporten ifrån det finns en en annan vinkel. “Jag förstår personer för att även har felaktig, personer för att utför högre, metoder till man ligger ett steg tidigare att motståndaren.”

”Vi pratade, pojken förklarade kontinuerligt tekniker se framåt för att mig. Mannen nämnde det finns en direkt mot mig: “Jag har kunskap eller färdighet i för att inte bidra dig tenderar att utvecklas till stärka för att anfallare, se framåt för att du kan vara redan fin, dock jag har kunskap eller färdighet i bidra laget att återvända komma in inom bollen inom straffområdet, samt under vilket är du medveten om det? redan vad du göra”, säger Lewandowski avslöjar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 5 =