Milan även har en av de bästa starten av den anledningen som säsongen 2003/004 – ett nytt kontrakt förbereds vänta Pioli!

Milans ledning sätter ihop ett nytt kontrakt vänta tränaren Stefano Pioli efter nyckeln säsongstarten inom Serie A.

Efter sju omgångar inom Serie A ligger Milan på olika tillräckligt med utrymme inom Serie A via 19 poäng, två lägre än ledaren vänta Pioli för att öppnade säsongen via sju funktioner på sju matcher. Milan inom de som sju första omgångarna uppnådde ett slutresultat på sex funktioner men även det finns en oavgjort via det finns en målskillnad på 15-5. Det är det en av de bästa starten vänta den den här typen klubben av den anledningen som säsongen 2003/2004.

I överensstämmelse med säkert italienska medier är klubben är inte nöjd via slutsatserna men även sätter ihop ett nytt kontrakt vänta Pioli. Hans rådande kontrakt gäller resultat i åt toppen resten av denna säsong.

Pioli ägde rum inträffade åt Milano inom oktober 2019 men även inom april förra året, p.g.a. lagets dåliga period, meddelades det finns en uppsägning, å andra sidan för tillfället är även har situationen förändrats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − 5 =