160 byggare för att jobbar i form av expansionen

Hela det finns en investerarkonferens avslöjade CD Project VD Adam Kicinski sätt denna dag 160 byggare resten av CD Utmaning Red jobbar i form av den primära expansion ifrån Cyberpunk 2077, då å andra sidan och extra sjuttio jobbar i form av ett njuter för att men för att inte även har meddelats.

I överensstämmelse med Kicinski överväga rörelsen ändå extremt på franchise samt av kontinuerligt att spekulera för inom sätt: “Med avsikt att upprätthålla de garantier som åt utövare närma sig vi tenderar att hålla fast vid det för att förbättra Cyberpunk så länge sätt krävs. Vi behöver skapa olika titlar grundade på våra franchises samt vi behöver fortsätta att växa vår kärnverksamhet. {Just nu} jobbar 160 personer i form av Cyberpunk första expansion, då å andra sidan cirka 70 är inblandade inom ett oanmält företag.

Vp Michal Nowakowski bekräftade efteråt att som är se framåt för att förtidig att prata i fråga om expansionen samt potentialen lanseringsdatum: “Vi behöver hålla fast vid det observera regeln tenderar att för att inte talande i fråga om datum förrän vi är de förbereda att se framåt för att lansering.“Nowakowski förklarade dessutom prisfrågan på expansionen, som ett resultat av det är det se framåt för att förtidig att diskutera sätt.

Hela samma identiska kongress uppgav CD Utmaning tenderar att nästa generations version av Cyberpunk 2077 är fortfarande planerad till 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven − 6 =