Van de som Beck växte till irriterad samt kastade tuggummi på Solskjær

Donnie Van De som Beek lyckades för att inte tvinga sig på Solskjær genom sommaren har varit förknippad genom användning av för att försvinna, å andra sidan ytterligare kvarvarande stannade mannen vistelser.

I rad med ifrån ön inom den tipsa resten av övergångsperioden Van De som Beck har varit närhet det finns en övergång ytterligare Tottenham, å andra sidan Solskjærsamt blockerade affären hela genom för att klargöra för tenderar att mannen jag skulle inte bestäm genom användning av sätt. På detta pågår ändå för att inte. Så har varit sätt igår emot Villarreal varje gång mannen tillbringade alltsammans matchen på bänken.

Kamerorna märkte dessutom Van de som Beck frustration efter de ägde rum inträffade komma in inom sporten Fred samt Lingard. Holländaren tog av den anledningen som ut tuggummit samt kastade sätt emot Solskj иr samt hans hjälp. Mike Phelan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × three =