Nikolov del resten av den forntida segern genom Real, PSG mottagit derbyt via City

0

Sheriff Tiraspol med ursprung i Boban Nikolov förberedde den viktigaste överraskningen inom Champions Leagues mest uppdaterade historiskt förflutet samt slog Real Madrid på “Santiago Bernabeu”.

Inom den 25: e minuten tog Jakshibaev Sheriffen inom ledningen kontra favoriserade Real Madrid samt via sätt resultatet lämnade mannen inom halvtid.

Inom den 65: e minuten kvitterade Benzema mot 1: 1, så Real lyckades för att inte nå det finns en komplett överlämna samt inom den 90: e minuten följde det finns en chock. Tilly gjorde mål som se framåt för att Sheriffens forntida seger. Nikolov hände komma in inom matchen inom toppen resten av matchen.

Milan samt Atletico spelade det finns en engagerande duell för att i det långa loppet vanns resten av gästerna. “Rossoneri” inledde matchen livlig samt redan med ursprung i inträde dominerade de som kontra “quilterna” samt nådde ledningen via Leaos mål som.

Matchens mest viktiga detalj hände inom den 29: e minuten, då domaren Chakir uteslutit Casey se framåt för att strikt samt Milan stod vistelser via det finns en ivrig spelare mycket mindre.

Inom olika halvlek påbörjade Atletico via all energi, samt Milan höll fin till 86: e minuten då Griezmann kvitterade mot 1: 1. Inom den 95: e minuten tilldelades det finns en straff mot gästerna, vilket Suarez förvandlade mot ett mål som.

Derbyt inom Paris tillhörde PSG, för att nådde en gigantisk seger genom Manchester City. Resultatet öppnades resten av Gaje, samt den slutlig 2: 0 hade varit Messis verk via sin debut inom PSG -tröjan.

Liverpool nådde det finns en överdriven seger genom Porto (1: 5), Borussia Dortmund noterade det finns en minimal seger genom Sporting samt Leipzig besegrades hemma resten av Brygge (1: 2).