WRC 10 tillgänglig, lanseringstrailer titta på sätt nya rallyspelet

WRC 10 Även tillgängliga med ursprung i dessutom genom användning av dessa dagar inom PC-, PS5-, PS4-, Xbox Series X | S- dessutom Xbox One -versionerna, genom användning av Nintendo Switch -utgåvan som kan på ett tag, dessutom kan för att inte missa det finns en spektakulär trailer lansera.

För att vi skrev inom vårt testat WRC 10, sporten övertagande citerar den solida drivmodell för att redan uppskattades inom tidigare upplaga, genom användning av sina en hel del simulativa element, dessutom tillämpar sätt till minst en konstruktion för att faktiskt lovar stor substans dessutom ett öga fast gentemot följare resten av samling.

Som ett sätt att jubla 50 års tävling 2022 erbjuda WRC 10 det finns en en singular jubileumsutgåva, full resten av nya dessutom förare. A retrospektivt läge erbjuda ivrig spelare utsikterna är benägna att återuppleva 19 evenemang för att även har gjort ligans historiskt förflutet.

WRC 10, ett resten av de som en hel del spåren för att finns inom sporten

Dessa krävande specialstadier utmanar piloternas förmågor hela genom är benägna att ställa särskilda villkor titta på {varje} period. Fungerar komma in sex som tillhör det historiska konferenser, tillsammans med den legendariska Acropolis Rally (Grekland) dessutom Sanremo Rally (Italien), genom användning av genom 20 resten av WRC: s väsentligen den mest ikoniska fordon: Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota … genom användning av extra innehåll material än du har någonsin, följare närma sig är benägna att att gilla WRC 10 dessutom dess hyllning ytterligare 50 års rally.

genom vilket fysik, för att redan hyllats resten av kritiker dessutom förare inom WRC 9, även har förbättrats och extra så att erbjuda spelarna det finns en mycket mer realistisk upplevelse.

Kontroll resten av aerodynamiska krafter, turbo dessutom bromsning har mottagit särskild uppmärksamhet på hela underlag, för att det är WRC 10 återskapar alla bitar extra exakta dessutom intensiva körförnimmelser. Immersion även har dessutom förstärkts genom användning av det finns en totalt omarbetad ljuddesign titta på den den här typen nya upplagan. Upplev rallyt för att i fall du har varit genom vilket!

WRC 10, det finns en spektakulär drift

Även de som det enorma fashionabla Karriärsläge även har förbättrats genom användning av det finns en ny livery -redaktör dessutom sannolikheten är benägna att skapa gör alla dina eget grupp. För tillfället är förstår du applicera dina personlig på mästerskapsbilarna så att slutföra de som 52 officiella lagen titta på säsongen 2021. Förmedla utmaningen genom användning av gör alla dina eget skräddarsydda team!

{Slutligen}, så att utöka upplevelsen, närma sig sporten dessutom är benägna att berikas genom loppet av månaderna efter lanseringen, hela genom ett antal utan kostnad uppdateringar vilket närma sig att erbjuda både nya fordon dessutom nya firandehändelser, regelbundna uppdateringar resten av Co-Driver-läget, nya klistermärken inom redigeringsredigeraren dessutom {slutligen} ett totalt nytt online-multiplayer-mästerskapsläge!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 − 1 =