Vilken fiol Kuman verkar bäst genom de som mest uppdaterade 15 minuterna kontra Granada

Barcelonas ivrig spelare drog igår hemma kontra Granada inom det finns en match med ursprung i femte omgången inom La Liga.

Den katalanska klubben gjorde återigen disenchanted på sina följare hela genom är benägna att spela det finns en dålig match, och så de undgick nederlag inom mål som. Granada inledde matchen fin men även tog ledningen inom 2:a minuten varje gång Duarte besegrade den Ter Stegen mot det finns en ledning på 1: 0. Gästerna behöll fördelen mot toppen. Barcelona lyckades mot men även via nå 1: 1 inom mål som Arauho.

Efter matchen växte till tränaren Ronald Koeman genom kritik han motiverade att det här inte är Barcelona från åtta år sedan och att det kommer att bli problem. Så det bästa sättet att en alltför stor mängd kaos inom Barcelona förändringen inom den 75: e minuten. Av den anledningen som gick Pique kommer in inom Barcelona som ersättare se fram emot Demir, men även som hade varit förvånande är benägna att Pique spelade för att centerforward resultat i mot toppen resten av matchen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine − nine =