PSG förnekar Messis lön: Det är det det finns en ren lögn!

Den framstående franska cDagliga “Ekip” avslöjade huvudpunkterna i fråga om Messis kontrakt genom användning av Paris Saint-Germain igår

I överensstämmelse med “Arbetskraft”, Messi inom Paris i fråga om tre 12 månader närma sig tenderar att inkomster 110 tiotusentals euro, sätt behöver vi säger att sätt första året 30 tiotusentals, de brukar olika två 40 tiotusentals euro.

Texten säger dessutom tenderar att på detta kvantitet för att inte består av bonusar som ett sätt att vinna Ligue 1 men även Champions League.

PSG meddelade ändå att direkt sig nuförtiden men även karakteriserade denna kunskap för att det finns en “ren lögn”.

“Messi även har ett kontrakt genom användning av oss ​​inom två, för att inte tre 12 månader. Dessutom varje sak kollektivt är ett ifrån verkligheten. På detta är oacceptabelt men även bristande respekt se fram emot oss för att medlemskap men även sätt bör alla de ta reda på. “Som finns utfärdar inom kontraktet som kan vara konfidentiella, men även den publicerade kunskapen är en superb lögn!”, Reagerade skarpt sportchefen Leonardo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − 9 =