Pioli inom trubbel: Ibra behöver utvecklas till Superman, dock pojken är icke förbereda att än

Derby inom den fjärde omgången inom Serie A spelas inom morgon inom Turin mellan Milan dessutom Juventus.

Allteftersom Juventus ändå söker efter den viktiga formen även har Milan maximal effektivitetsklänning genom loppet av de som tre första omgångarna.

Matchen på “Allianz” -stadion måste faktiskt vara tydligen, a Pioli sätt finns svårigheten hantera denna duell. Milano -strategen närma sig särskilt absolut för att inte ha förmågan att träna ut via Zlatan Ibrahimovic dessutom Olivier Giroud, så “Rossoneri” stod och använder inte en det finns en traditionell anfallare.

“Ibra behöver utvecklas till Superman, dock pojken är icke förbereda att än. Vi pratar, det är det inga utvecklingsidealer dessutom det kommer inte är benägna att det har varit det av tillgängligt inom den den här typen matchen. – Juryn, för att även har svårigheten via ryggen, kommer till och med är benägna att saknas, säger Pioli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × five =