Real i form av de mest effektiva säsongsstarten inom tiden efter Ronaldo

Den den här typen säsongen även har Real Madrid genom loppet av ledning resten av Carlo Ancelotti de mest effektiva starten till minst en säsong, efter tenderar att portugisiska stjärnan Cristiano Ronaldo lämnade klubben.

Efter Ronaldos avgång öppnade “kungarna” säsongen dåligt, samt för tillfället är är det finns en stark börja det finns en fin titta på Ancelottis team.

Real Madrid även har 4 nyttiga egenskaper samt det finns en oavgjort inom hela tävlingar eftersom den säsongens början. Inom går natt öppnade “kungarna” effektivt Champions League i form av det finns en seger borta på Inter.

Real Madrid även har gjort ett fullständigt 14 mål som genom loppet av de som första 5 officiella matcherna den den här typen säsongen.

De perfekta starten hemmahörande i de som eu jättarna den den här typen säsongen även har Bayern München för att noterade 6 segrar samt det finns en oavgjort, antagen resten av PSG i form av 5 nyttiga egenskaper samt 1 oavgjort.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen + eighteen =