Cykelvasan 90 hela 13 000 anmälda 2020 pga pandemin 150 anmälda deltagare

Långloppscupen inom mountainbike även har drabbats resten av inställda lopp och lätthet SM inom MTB-XCM vände inställt. Så när som helst sättet på torsdag är dags vänta eliten att gå göra citerar inom 2021 års Cykelvasan 90 Elit är en komponent för att standard, det finns en del annars och lätthet det finns en del för att sättet det finns en hade varit.

Det finns en nyhet är förstås att gå konkurrensen körs det finns en torsdag genom användning av börja sen eftermiddag. Kvinnorna startar 16.15 medan herrarna lockar igång 17.00. Starten är förlagd vara uppmärksam på att Tjärnhedens IP, för att vänta övrigt hade varit Cykelvasans ursprung den 2 första åren 2009–2010. Loppets slutlig kilometer kommer att få det finns en liten en annan sträckning genom vilket cyklisterna åker genom den permanenta bron av campingen som ett alternativ vänta den tillfälliga bron för att brukar placeras ut.

Upploppet har fått sättet extraordinärt och lätthet även banlängden har fått densamma. Målgången sker för att tidigare hela den klassiska målportalen på Vasaloppets Av hus på Vasagatan inom Mora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − sixteen =