Hellblade: Senua’s Sacrifice på Xbox Series X | S, Digital Foundries analys


Hellblade: Senua's Sacrifice på Xbox Series X | S, Digital Foundries analys
Digital Foundry även har gjort det finns en teknisk utvärderingsdestination resten av Xbox Series X | S -versionen resten av Hellblade: Senua’s Sacrifice, tillgänglig genom ersätta. Hellblade: Senua’s Sacrifice har fått det finns en ersätta vänta Xbox Series X | S för att avsevärt förbättrar spelets grafik och lätthet Digital Foundry’s teknisk utvärderingsdestination bekräftar på detta inom detalj. Efter videojämförelsen via förbättringarna av Xbox One vara uppmärksam på Series X | S gick den engelska redaktionen men lång sikt och lätthet betonade hur du kan Ninja Theory -titeln för tillfället använder en större effekt än PC -versionen. Särskild uppmärksamhet ägnades åt sättet “berikade” grafiska läget, vilket ger vara uppmärksam på …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × four =