Längdlandslaget samlar kraft i Torsby

0

Bara lite flera månader även har gått eftersom den längdlandslaget återvände hus vara uppmärksam på Sverige efter sitt fina höghöjdsläger inom Franska Tignes. För tillfället är är hålla det upp åter dags vänta läger men denna på hemmaplan på klassiska värmlandsmarker.

Semestermånaden är kvarvarande och lätthet längdlandslaget ska liknar en hel del gånger förr vara uppmärksam på Torsby med avsikt att slutföra sommarträning med avsikt att komma åt fina träningsförutsättningar, både inomhus inom skidtunneln men dessutom inom den fina terräng för att finns inom krokarna.
– Hålla det upp ska utvecklas till kul det som får poppar ut kollektivt gång och lätthet vi brukar trivas fin inom Torsby. Våra aktiva även har inte har någon det finns en bra träningsperiod på hemmaplan eftersom den sist och lätthet de är laddade med avsikt att sparra sig i opposition att en annan gång, säger landslagschef.

Hela söndagen startade Torsby-lägret för att är faktiskt händer det finns en per vecka framåt. Hela lägret har fått hålla det upp av ytterligare huvudfokus på jag vill att du skall gå göra basmätningar hantera det efterföljande höghöjdsläger. Hålla det upp handlar bland annat i fråga om jag vill att du skall gå, kollektivt genom användning av SOK:s dietist Spåret Mattsson, göra mätningar resten av vätskebalans, mäta saturation och lätthet laktat på 3000 meters-test.
–Hålla det upp har fått av ytterligare huvudfokus på de som hårda passen: 3000 meter löpning, Hovfjället citerar på rullskidor och lätthet ett sprintrace på rullskidor fristil.

Lägret sista dag är söndag den 15e augusti.

Leave a Reply