JULA nya satsning laddplatser “men inte till försäljning” huvudkontor först ut belysningspollare och balklösning

Jula erbjuda händiga folk ett brett att tillägga noga utvalt sortiment resten av merchandise titta på huset, trädgården att tillägga fritiden ta sig an låga kostar. På detta kan erhållas genom förmedling det finns en stark e-handel att tillägga ett fullständigt 112 butiker, 60 inom Sverige, 37 inom Norge att tillägga 15 inom Polen.

JULA installerar ChargeNodes smarta laddsystem på huvudkontor, JULA Lodge att tillägga Kongress utöver på JULAs butiker inom Skara. Preliminär handlar att markera i fråga om ett 50-tal laddplatser bör ChargeNodes metoder är förberett titta på ha förmågan att skalas nämner ta sig an en hela gäng laddplatser allteftersom vill ha förbättrar.

ChargeNodes innovativa laddteknik betyder att ett antal elbilar segment till 1 centraliserad laddenhet. Svaret skapar diskreta laddplatser, utan ut en laddboxar, via bara ladduttag ungefär var p-plats. Systemet är redo att skalas nämner ta sig an en hela gäng laddplatser. I form av väl mjukvara fördelas laddning för att det är allihop fordon kommer att få den laddning de som behöver.

JULA installerar två flera typer av laddsystem, bör för att inte ta sig an främja. Inom den ena integreras ladduttag omedelbart inom belysningspollare på parkeringsplatsen för att {harmoniserar} via kringliggande omgivning. Inom den olika även har JULA valt ChargeNodes bästsäljande balklösning, som kan vara ett räcke inom återvunnen aluminium att tillägga via integrerade ladduttag. All kabel göms inom räcke, vilket minimerar påkostad markarbeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × four =