FIFA 22: Gameplay Trailer har HyperMotion -teknikFIFA 22: Gameplay Trailer har HyperMotion -teknik
Denna sort är den officiella trailern vänta FIFA 22 för att introducerar oss ta sig an HyperMotion -tekniken. Varenda en i detalj ingående i fråga om det efterföljande generations fotbollsmatch .. EA även har lanserad det finns en ny spelvideo tillägnad FIFA 22 även, framemot bestämt, ta sig an den nya HyperMotion -tekniken för att lovar tenderar att förändra hur du kan FIFA presenterar sig vänta de flesta av folket. Den denna sort funktionen, tänk på, är unik vänta det efterföljande generations variationer även tillämpar Machine Learning att kunna genomföra sporten. FIFA 22 -spelare närma sig för tillfället är att byta takten inom förhållande ta sig an sin placera inom förhållande ta sig an bollen även nya animationer närma sig tenderar att göra omfattande mycket mer realistisk …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 − two =