eFootball PES: Neymar är den nya ambassadören, kommer han också att vara täckmannen för PES 2022?


Med hjälp av Twitter meddelade Konami tenderar att den välkända brasilianska fotbollsspelaren Neymar Jr.. är den nya ambassadören titta på eFootball PES såväl som skulle vara huvudpersonen inom nya tillfällen inom PES 2021. På detta är ett jämförelsevis förvånansvärd säger, göra en ersättning för tenderar att spelets livscykel, såväl som förlängs genom användning av ett kalenderår jämfört genom användning av att markera klassiska, det praktiskt taget är genom. Dessa information närma sig ändå det praktiskt taget ytterligare häst genom användning av den officiella presentationen från PES 2022: närma sig carioca tenderar att vara den nya täckmannen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − 6 =