Back 4 Blood: trailern avslöjar Nvidias DLSS-stöd och andra PC-funktionerBack 4 Blood: trailern avslöjar Nvidias DLSS-stöd och andra PC-funktioner
Warner råda över lanserad det finns en ny video resten av kooperativskytten Back 4 Blood för att pojken presenterade bland funktionerna inom PC-versionen. Warner samt Turtle Rock Studios råda över lanserad det finns en ny speltrailer resten av Back 4 Blood så att exponera PC: s exklusiva förmåga att variant, tillsammans med Nvidias DLSS-stöd, av tillgängligt eftersom den lanseringen. Olika PC-funktioner består av integrerad 4K-rendering (på program för att är redo att köra den), olåst bildfrekvens samt hjälper titta på ultrabreda bildskärmar samt flerbildskärmar. I fråga om du inte förgäves jag vet att vad DLSS är, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 2 =